Delen:

Vasco Carré CPVN Plus


Aantal:

Omschrijving

De Vasco Carré is een strakke en populaire designradiator die veel toegepast wordt in woonkamers, badkamers en andere ruimtes. De types die wij hier aanbieden liggen niet altijd standaard op voorraad, vandaar dat we een levertijd van ca. 3 weken hanteren. Maar andere maatvoeringen kunnen we ook leveren. Als u ons door geeft welk type, welke maten en gewenste kleur u nodig heeft dan mailen wij u de prijs terug.

Type CPVN Plus is een enkele radiator, maar oogt als een degelijke dubbele radiator zoals de CPVN-2.

Standaard voorzien van 6 aansluitingen. Voor de meest fraaie aansluiting gebruikt u de 2 midden-onderaansluitingen in combinatie met een Vasco ventielset of een standaard thermostatisch H-blok.

Deze Vasco Carré radiatoren worden geleverd in de standaard witte kleur RAL 9016 en is samengesteld uit vierkante buizen (25 x 25 x 1,2 mm) met 2 ronde collectoren (35 x 2 mm). De afstand tussen de buizen bedraagt 5 mm. Standaard voorzien met universele aansluiting en zijbekleding. Leverbaar met design-blindstop/ontluchter. Ze kunnen uitgerust worden met een enkele rij (CPVN Plus) of een dubbele rij (CPVN-2) van vierkante buizen. De Vasco Carré is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, verticaal, horizontaal, halfrond, kwartrond en als handdoekradiator.  De Carré in verticale versie is verkrijgbaar in de hoogten 1600/1800/2000/2200 mm en in de breedten 295 tot 895 mm. Wij bieden u de meest gangbare maten aan in onze webwinkel, maar voor andere maten of kleuren kunt u ons mailen op verkoop@verwarmingswinkel.nl

Klik hier voor de online folder waarin u alle types kunt bekijken.

Stel uw vraag